Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostanie nam po weekendzie za dużo bułek, to jest to propozycja na smaczne danie ;)
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 662
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4441
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 1724
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 662
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4441
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 1724
Składniki
Bułkę pokroić i zamoczyć w wodzie. Cebulkę skroić w kostkę i zeszklić na maśle. Jaja ugotować na twardo. Odciśniętą bułkę, cebulę i jaja zblendować, doprawić do smaku. Na końcu dodać starty na dużych oczkach ser, połączyć.
Formować kotlety i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron. Stanowią idealną przekąskę lub dodatek do drugiego dania... Smacznego!