Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy zostanie nam po weekendzie za dużo bułek, to jest to propozycja na smaczne danie ;)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Bułkę pokroić i zamoczyć w wodzie. Cebulkę skroić w kostkę i zeszklić na maśle. Jaja ugotować na twardo. Odciśniętą bułkę, cebulę i jaja zblendować, doprawić do smaku. Na końcu dodać starty na dużych oczkach ser, połączyć.
Formować kotlety i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron. Stanowią idealną przekąskę lub dodatek do drugiego dania... Smacznego!