Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarskie kotleciki pełne smaku.
        blender do rozdrobnienia lub maszynka do mielenia
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231680
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4923
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36172
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1372
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231680
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4923
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36172
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1372
        
        Składniki
Grzyby przesmaża się z cebulą i czosnkiem na oleju. Doprawia się je solą, sosem sojowym i pieprzem. Masę rozdrabnia się blenderem ale nie na gładką masę. Do ugotowanej kaszy dodaje się część masy grzybowej , jajo i bułkę tarą do uzyskania gęstej konsystencji.
Z masy formuje się placek, nakłada się farsz i zakleja się kaszą od góry. Uformowane kotlety spłaszcza się i obtacza się w bułce tartej. Kotlety smaży się na rumiano.
Smacznego :)