Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś innego z kapusty,można spożywać na zimno i gorąco.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13517
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1546
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14911
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6132
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13517
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1546
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14911
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6132
Składniki
kapustę pokroić,wrzucić kostkę bulionową i gotować 30 minut,po ugotowaniu przełożyć na sito i osączyć kiedy ostygnie wycisnąć z pozostałej wody. cebulkę podsmażyć dodać pokrojone pieczarki,smażyć aż wyparuje sos. # kapustę można jeszcze posiekać jeśli jest zbyt gruba,dodajemy pieczarki,sól,pieprze,namoczoną kajzerkę i porządnie odciśniętą, ,jajko i mieszamy formujemy kotlety obtaczamy w bułce i smażymy na rozgrzanym tłuszczu