Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i szybka przekąska, ja to lobię na podwieczorek.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Cukinie obrać, jeżeli jest stara wyciąć pestki. Plaster cukinii posolić popieprzyć zostawić na 15 minut.
Następnie cukinie obtoczyć w mące, potem w roztrzepanym jajku, a potem w bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Ja lobię je z ketchupem.
Smacznego!