Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-10-2010
bardzo lubie grzyby,bardzo lubie je zbierac a jesc jeszcze bardziej...bardzo latwe w wykonaniu i bardzo,bardzo smaczne!!!!!!!!!
Zupa buraczkowa to prawdziwa uczta dla podniebienia. Jest to lekko kwaśna, wy...
Odsłon: 94
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 73
Zupa buraczkowa to prawdziwa uczta dla podniebienia. Jest to lekko kwaśna, wy...
Odsłon: 94
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 73
Składniki
grzyby dobrze umyc i sparzyc wrzadkiem
cebule zeszklic na masle
wszystko zmielic w maszynce,dodac przyprawy,jajka,odcisnieta bulke i dobrze wymieszac
jezeli nie jest zbyt geste dodac tarta bulke,jeszcze raz wyrobic i uformowac kotlety
przed smazeniem obtoczyc w bulce,smazyc na malym ogniu na zloty kolor.SMACZNEGI!