Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
ręcznik papierowy
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11490
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1233
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12044
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2288
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11490
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1233
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12044
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2288
Składniki
Z kapusty wykrawa się plastry, tak aby każdy był "piętką". Posypuje się je przyprawą curry i panieruje jak zwykłe kotlety schabowe. Oczywiście trzeba uważać aby plastry się nie rozpadły, ponieważ młoda kapusta nie jest tak ścisła jak zwykła. Kotlety smaży się niespiesznie, tak aby kapusta zdążyła zmięknąć, do zrumienienia, najpierw od strony przecięcia. Kotlety warto po smażeniu położyć na ręczniku papierowym dla odsączenia z nadmiaru tłuszczu. Kotlety soli się po smażeniu.
Smacznego :)