Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
ręcznik papierowy
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10425
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336769
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4325
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423721
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10425
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336769
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4325
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423721
Składniki
Z kapusty wykrawa się plastry, tak aby każdy był "piętką". Posypuje się je przyprawą curry i panieruje jak zwykłe kotlety schabowe. Oczywiście trzeba uważać aby plastry się nie rozpadły, ponieważ młoda kapusta nie jest tak ścisła jak zwykła. Kotlety smaży się niespiesznie, tak aby kapusta zdążyła zmięknąć, do zrumienienia, najpierw od strony przecięcia. Kotlety warto po smażeniu położyć na ręczniku papierowym dla odsączenia z nadmiaru tłuszczu. Kotlety soli się po smażeniu.
Smacznego :)