Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wykorzystanie ziemniaków ugotowanych które nam zostały.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11912
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1302
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39362
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11912
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1302
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39362
Składniki
Kiełbasę i cebulę kroję w kostkę i podsmażam.Ziemniaki trampię dodaję podsmażoną kiełbasę i cebulę.Szczypiorek i pietruszkę siekam.Wszystko razem mieszam z jajkami i dopraiam.
Z masy formuję kotlety obtaczam w bułce tartej i smażę na rozgrzanym oleju.Aby masa nie kleiła się do rąk moczę ręce w wodzie.