Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Łatwo zrobić, dobre jedzenie.
Nóż, deska do krojenia, salaterka, łyżka, blaszka do zapiekania, papier do pieczenia
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7923
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 312
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3214
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 601
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7923
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 312
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3214
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 601
Składniki
Kajzerki przekroić. Usunąć ze środka miękką część. Zrobić miseczki. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Szynkę pokroić w kostkę. Przełożyć do salaterki. Dodać wiórki sera żółtego, pokrojoną w kostkę paprykę i cebulkę pokrojoną w drobną kostkę. Dodać rozbełtane jajka. Dodać czosnek niedźwiedzi, natkę pietruszki, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Dokładnie wymieszać.
Napełnić farszem miseczki-kajzerki. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 20 min.
Zapieczone kajzerki posypać posiekaną kolendrą. Podać w towarzystwie ćwiartek rzodkiewek i ogórka pokrojonego na małe kawałki. Smacznego.