Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś na ząb :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1061
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5619
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8740
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18063
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1061
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5619
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8740
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18063
Składniki
Marchewki i ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek drobno posiekać. Wymieszać marchewkę, ser, szczypiorek, czosnek, doprawić solą, pieprzem, dodać ok. 2-3 łyżki majonezu, wymieszać. Gotową masę nakładać na krakersy. Wstawić do lodówki. Najlepiej przygotować godzinę przed podaniem. Smacznego