Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krewetki z czosnkiem, chili i natką pietruszki... Taka kolacja dla dwojga....
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotk...
Odsłon: 125
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 113
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 64
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 75
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 66
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotk...
Odsłon: 125
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 113
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 64
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 75
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 66
Składniki
Czosnek pokroić w cienkie plasterki, papryczkę chili drobno posiekać.
Na patelni rozgrzać oliwę, podsmażyć czosnek i chili. Dodać krewetki, wlać wino i smażyć na dużym ogniu przez około 3-4 minuty. Na koniec dodać masło i natkę pietruszki, doprawić odrobiną soli.
Podawać ze świeżą bagietką.