Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krewetki z czosnkiem, chili i natką pietruszki... Taka kolacja dla dwojga....
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7835
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 281
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3047
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 583
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7835
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 281
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3047
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 583
Składniki
Czosnek pokroić w cienkie plasterki, papryczkę chili drobno posiekać.
Na patelni rozgrzać oliwę, podsmażyć czosnek i chili. Dodać krewetki, wlać wino i smażyć na dużym ogniu przez około 3-4 minuty. Na koniec dodać masło i natkę pietruszki, doprawić odrobiną soli.
Podawać ze świeżą bagietką.