Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przystawka np. na przyjęcia
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12737
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5721
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7197
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12737
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5721
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7197
Składniki
Krewetki, dymkę, imbir, sos sojowy i czosnkowy oraz białko zmiksować w blenderze na gładką masę.
Kromki chleba opiec na złoto. Na każdą grzankę nałożyć pastę na wierzch położyć całą krewetkę i zapiec w piekarniku przez 5-7 minut.