Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przystawka np. na przyjęcia
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1099
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1099
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
Krewetki, dymkę, imbir, sos sojowy i czosnkowy oraz białko zmiksować w blenderze na gładką masę.
Kromki chleba opiec na złoto. Na każdą grzankę nałożyć pastę na wierzch położyć całą krewetkę i zapiec w piekarniku przez 5-7 minut.