Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przystawka np. na przyjęcia
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 369
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 165
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 369
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 165
Składniki
Krewetki, dymkę, imbir, sos sojowy i czosnkowy oraz białko zmiksować w blenderze na gładką masę.
Kromki chleba opiec na złoto. Na każdą grzankę nałożyć pastę na wierzch położyć całą krewetkę i zapiec w piekarniku przez 5-7 minut.