Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszniutkie i chrupiące krokieciki,ja robię z podwójnej porcji i połowę zamrażam
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 567
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 567
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
Mleko,wodę,mąkę i 2 surowe jajka połączyć mikserem i posolić.Przygotować farsz:mięso przepuścić przez maszynkę,pieczarki i cebulę drobno pokroić i podsmażyć (nie rumienić).Mięso,pieczarki i pokrojone na drobno gotowane jajka wymieszać i doprawić do smaku solą pieprzem i papryką.Z ciasta usmażyć nalesniki(zostawić ok. 34 szklanki do moczenia krokietów).Na usmażone naleśnki nakładać farsz i zwijać krokiety następnie każdego krokieta zanurzyć w resztce ciasta naleśnikowego i obtoczyć w bułce tartej , usmażyć.Życzę smacznego