Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie znam nikogo, kto nie lubiłby naleśników! Ale żeby za bardzo nam się nie znudziły, proponuję te przygotowane na mące kukurydzianej ...Wyglądają ładnie i smakują równie dobrze!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 30
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 55
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2813
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4175
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 30
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 55
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2813
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4175
Składniki
Jaja ubić z cukrem, następnie dodać mąkę kukurydzianą i pszenną. Stale miksując wlewać mleko, dokładnie składniki połączyć. Na rozgrzanym oleju smażyć naleśniki na złoty kolor z obu stron.
Śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem. Usmażone naleśniki smarować śmietaną i dodać pestki granatu. Składać naleśniki w dowolny sposób, ozdobione śmietana i posypane granatem. Smacznego!