Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie znam nikogo, kto nie lubiłby naleśników! Ale żeby za bardzo nam się nie znudziły, proponuję te przygotowane na mące kukurydzianej ...Wyglądają ładnie i smakują równie dobrze!
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 41
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 57
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 26540
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 41
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 57
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 26540
Składniki
Jaja ubić z cukrem, następnie dodać mąkę kukurydzianą i pszenną. Stale miksując wlewać mleko, dokładnie składniki połączyć. Na rozgrzanym oleju smażyć naleśniki na złoty kolor z obu stron.
Śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem. Usmażone naleśniki smarować śmietaną i dodać pestki granatu. Składać naleśniki w dowolny sposób, ozdobione śmietana i posypane granatem. Smacznego!