Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 74 Ocena: 1892
Dodano: 15.02.2010
Odsłon: 32739
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Do doprawionych pire do smaku, (tak jak mowie opcjonalnie mozna dolozyc odrobine podsmazonej cebulki, albo malutkie kawaleczki podsmazonego boczku lub kopru, kto co lubi) dokladamy jedno cale surowe jajko mieszamy na gladka mase, formujemy kuleczki wielkosci orzecha wloskiego, ukladamy na blaszce i pieczemy w piekarniku 20 minut w 180 stopniach az sie lekko zrumienia
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

jagoda114 27 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Przepis do wykorzystania, bo czasami zostają ziemniaki z obiadu, świetny pomysł:)3 Kto głosował? | Odpowiedz

guzior 25 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Skorzystałam z przepisu i robiłam kluseczki...super,tylko że ja zrobiłam je z cebulką i koperkiem.Nie dodawałam boczku,są równie smaczne.Dodałam również trochę czosnku granulowanego i przyprawę do ziemniaków "PRYMAT".Zapach kopru w trakcie pieczenia rozniósł się po całym domu.PYCHA:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

milusia1604 21 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
A ja już nie miałam pomysłów na resztę pozostałych ziemniaków z obiadu.No proszę .Dobry pomysł i szybkie danie.5 Kto głosował? | Odpowiedz

madziak 15 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Ciekawy pomysł ;)) Do wypróbowania oczywiście. Pozdrawiam.3 Kto głosował? | Odpowiedz

patusia5 15 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Wyglądają cudnie, robiłam dzisiaj podobne, ale smażone w głębokim oleju.0 Kto głosował? | Odpowiedz