Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
swietna alternatywa dla normalnego pire ziemniaczanego, ale i sposob na wykorzystanie pozostalych gniecionych ziemniakow z dnia wczesniej, pasuja do kazdego rodzaju miesa, badz po dodaniu boczku czy cebulki jako samodzielna zakaska
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1302
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1087
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1302
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1087
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
Do doprawionych pire do smaku, (tak jak mowie opcjonalnie mozna dolozyc odrobine podsmazonej cebulki, albo malutkie kawaleczki podsmazonego boczku lub kopru, kto co lubi) dokladamy jedno cale surowe jajko mieszamy na gladka mase, formujemy kuleczki wielkosci orzecha wloskiego, ukladamy na blaszce i pieczemy w piekarniku 20 minut w 180 stopniach az sie lekko zrumienia