Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
swietna alternatywa dla normalnego pire ziemniaczanego, ale i sposob na wykorzystanie pozostalych gniecionych ziemniakow z dnia wczesniej, pasuja do kazdego rodzaju miesa, badz po dodaniu boczku czy cebulki jako samodzielna zakaska
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 334
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4426
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1867
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3646
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31418
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 334
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4426
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1867
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3646
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31418
Składniki
Do doprawionych pire do smaku, (tak jak mowie opcjonalnie mozna dolozyc odrobine podsmazonej cebulki, albo malutkie kawaleczki podsmazonego boczku lub kopru, kto co lubi) dokladamy jedno cale surowe jajko mieszamy na gladka mase, formujemy kuleczki wielkosci orzecha wloskiego, ukladamy na blaszce i pieczemy w piekarniku 20 minut w 180 stopniach az sie lekko zrumienia