Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie po raz pierwszy jadłam w Holandii za pierwszym razem nie przypadł mi do gustu ze względu na to iż nie lubiłam właśnie masła orzechowego!! ale z każdym kęsem się do niego przekonywałam i teraz często go robię wręcz uwielbiam... taki mega pikantny z sambalem :)
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3030
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 182
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 915
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 628
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3030
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 182
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 915
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 628
Składniki
Kurczaka pokroić w kostkę dodać do niego wszystkie składniki oprócz MASŁA ORZECHOWEGO! Najlepiej odstawić na noc w celu dobrego zamarynowania Następnego dnia kurczaka wyjąć z marynaty ponabijać na patyczki od szaszłyków i usmażyć na niewielkiej ilości oleju Marynatę przełożyć do garnka doprowadzić do wrzenia, należy pamiętać o częstym mieszaniu aby się nie przypaliło na koniec dodać masło orzechowe Podawać z kurczakiem i frytkami * SMACZNEGO!!
Można i w taki sposób podać ;)