Przekąski Przepis na:
1-2 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Pokrojonego kurczaka marynować ok 40 min. w sosie sojowym, soli, pieprzu i oliwie z oliwek. Gdy się już zamarynuje wszystko wrzucić na patelnię, dodać listki selera, pokrojoną papryczkę chili, pokrojone szparagi i podsmażyć. Dodać listki bazylii i jeszcze chwilkę poddusić. Podawać z ryżem i białym winem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (12)

Channah 28 sierpnia 2013Zgłoś do usunięcia
Bardzo często korzystam z Twojego przepisu, jest rewelacyjny:) A ja uwielbiam szparagi.1 Kto głosował? | Odpowiedz

iska504 18 lutego 2012Zgłoś do usunięcia
smacznie wyglada-masz super przepisy1 Kto głosował? | Odpowiedz

kuchcik2 24 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
Bardzo interesujący przepis. Szczególnie, że kurczak już się wszystkim znudził i coś nowego jest bardzo mile widziane. Dzięki1 Kto głosował? | Odpowiedz

lidus 24 września 2009Zgłoś do usunięcia
smacznosci:P1 Kto głosował? | Odpowiedz

smaczne 31 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
świetny przepis i też świetnie smakuje ! :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

aniaania83 25 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
Pycha!!1 Kto głosował? | Odpowiedz

pwowo 01 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
Extra!!1 Kto głosował? | Odpowiedz

pwowo 01 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
Wyglada swietnie1 Kto głosował? | Odpowiedz

Reni01 07 czerwca 2009Zgłoś do usunięcia
rzeczywiscie nie wiadomo czemu turecki, szczegolnie iz w kuchni tureckiej bekonu sie zdecydowanie nie doszukamy..0 Kto głosował? | Odpowiedz

agniesia76 27 maja 2009Zgłoś do usunięcia
muszę spróbować na pewno pycha i zdrowe przede wszystkim i nie kaloryczne!!!1 Kto głosował? | Odpowiedz