Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Same pyszności na talerzu.
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12267
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1469
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 85
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12267
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1469
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 85
Składniki
Wykonanie: Kuskus przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Warzywa obrać, zetrzeć i podsmażyć na tłuszczu. Dodać kaszę i dusić około 5 minut, doprawić do smaku, posypać koperkiem, skropić sokiem z cytryny. Gotową przekąskę podawać z odsączoną podwędzoną szprotką.