Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Same pyszności na talerzu.
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 58
Halibut ryba warta swojej ceny, zawiera bardzo wiele drogocennych wartości od...
Odsłon: 11608
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 58
Halibut ryba warta swojej ceny, zawiera bardzo wiele drogocennych wartości od...
Odsłon: 11608
Składniki
Wykonanie: Kuskus przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Warzywa obrać, zetrzeć i podsmażyć na tłuszczu. Dodać kaszę i dusić około 5 minut, doprawić do smaku, posypać koperkiem, skropić sokiem z cytryny. Gotową przekąskę podawać z odsączoną podwędzoną szprotką.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Babeczki wielkanocne na słono
Przekąski
Pasta jajeczna z ogórkiem
Przekąski
Roladki z szynki
Przekąski
Jajka faszerowane pasztetem
Babeczki wielkanocne na słono
Wytrawne babeczki wielkanocne z jajkiem przepiórczym w środku. Ich przygotowa...
Odsłon: 925
Pasta jajeczna z ogórkiem
Smaczna i szybka pasta jajeczna z dodatkiem czerwonej cebuli i ogórków kiszon...
Odsłon: 4827