Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2036
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421323
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2032
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2036
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421323
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2032
Składniki
Jajka, twaróg, kremówkę, mleko i cukier wymieszać. Jabłka opłukać, usunąć z nich gniazda nasienne, pokroić w plasterki. Płaty lasange i masę z twarogu podzielić na 4 porcje, a mus jabłkowy i plasterki jabłka - na 3 porcje. Do natłuszczonej formy układać warstwami: lasagne, twaróg, mus i plasterki jabłka. Na samym wierzchu ułożyć płaty lasagne i masę twarogową. Oprószyć grubym cukrem połączonym i cynamonem, a także wiórkami masła. Piec ok. 45 min w temperaturze ok. 180°C.