Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5365
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1719
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5241
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1750
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5365
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1719
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5241
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1750
Składniki
Jajka, twaróg, kremówkę, mleko i cukier wymieszać. Jabłka opłukać, usunąć z nich gniazda nasienne, pokroić w plasterki. Płaty lasange i masę z twarogu podzielić na 4 porcje, a mus jabłkowy i plasterki jabłka - na 3 porcje. Do natłuszczonej formy układać warstwami: lasagne, twaróg, mus i plasterki jabłka. Na samym wierzchu ułożyć płaty lasagne i masę twarogową. Oprószyć grubym cukrem połączonym i cynamonem, a także wiórkami masła. Piec ok. 45 min w temperaturze ok. 180°C.