Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 144
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3768
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 171
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 144
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3768
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 171
Składniki
Jajka, twaróg, kremówkę, mleko i cukier wymieszać. Jabłka opłukać, usunąć z nich gniazda nasienne, pokroić w plasterki. Płaty lasange i masę z twarogu podzielić na 4 porcje, a mus jabłkowy i plasterki jabłka - na 3 porcje. Do natłuszczonej formy układać warstwami: lasagne, twaróg, mus i plasterki jabłka. Na samym wierzchu ułożyć płaty lasagne i masę twarogową. Oprószyć grubym cukrem połączonym i cynamonem, a także wiórkami masła. Piec ok. 45 min w temperaturze ok. 180°C.