Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrową, lekką i bardzo smaczną pastę z awokado.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326498
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12095
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16899
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5529
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326498
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12095
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16899
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5529
Składniki
Awokado obieramy ze skórki, przepoławiamy, wyjmujemy pestkę i kroimy w kostkę. Koperek i listki bazylii drobno siekamy. Wszystkie pokrojone składniki przekładamy do miseczki. Następnie dodajemy jogurt naturalny, 2 przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku, miód płynny, sok wyciśnięty z połowy cytryny oraz sól i świeżo zmielony pieprz. Wszystkie składniki miksujemy za pomocą blendera do momentu uzyskania gęstej, puszystej i jednolitej konsystencji. Życzę smacznego! :)