Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na zdrową, lekką i bardzo smaczną pastę z awokado.
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 431
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 989
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 97
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 431
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 989
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 97
Składniki
Awokado obieramy ze skórki, przepoławiamy, wyjmujemy pestkę i kroimy w kostkę. Koperek i listki bazylii drobno siekamy. Wszystkie pokrojone składniki przekładamy do miseczki. Następnie dodajemy jogurt naturalny, 2 przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku, miód płynny, sok wyciśnięty z połowy cytryny oraz sól i świeżo zmielony pieprz. Wszystkie składniki miksujemy za pomocą blendera do momentu uzyskania gęstej, puszystej i jednolitej konsystencji. Życzę smacznego! :)