Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dostałam od przyjaciół leszcza, oczyszczonego i pokrojonego w kawałki tylko doprawić , panierować i upiec. Przygotowałam leszcza na dzisiejsze popołudnie wyszedł bardzo smaczny. Polecam
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10448
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4357
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1001
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7920
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 239
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 215
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10448
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4357
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1001
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7920
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 239
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 215
Składniki
Sól , pieprz oraz przyprawę do ryb wymieszać , połączyć z posiekaną natką pietruszki, przyprawami natrzeć kawałki ryby. Dodatkowo rybę skropić sokiem z cytryny dla lepszego smaku, zakryć ścierką i odstawić w chłodne miejsce na 40 minut. Po tym czasie kawałki obtaczać w mące pszennej, kłaść na rozgrzany olej i smażyć na średnim ogniu z obydwu stron na złoty rumiany kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu. Podawać z plasterkami cytryny. Smacznego. Rada; Jeżeli macie rybę w całości to fajnie jest z wierzchu ponacinać w paru miejscach.
Rybka gotowa do podania.