Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNY DODATEK DO WÓDECZKI ALE NIE TYLKO....:)
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1849
Polecam, pychota.
Odsłon: 609
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1849
Polecam, pychota.
Odsłon: 609
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Składniki
Rybę obrać i wypatroszyć, dobrze wypłukać i pokroić w dzwonka. Oprószyć solą i pieprzem i odstawić na 2 godzinki w chłodne miejsce.
Przygotowaną rybkę oprószyć w mące i smazyć na oleju (uwaga aby nie przypalić mąki gdyż rybka potem bedzie gorzka)
wodę z octem, pokrojoną w piórka cebulką i przyprawami zagotować przez około 10 minut.
Gorącą usmażoną rybkę włożyć do słoików i zalać gorącą zalewą.
po kilka dniach rybka jest gotowa do jedzenia.
SMACZNEGO:)