Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNY DODATEK DO WÓDECZKI ALE NIE TYLKO....:)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34929
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17317
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34929
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17317
Składniki
Rybę obrać i wypatroszyć, dobrze wypłukać i pokroić w dzwonka. Oprószyć solą i pieprzem i odstawić na 2 godzinki w chłodne miejsce.
Przygotowaną rybkę oprószyć w mące i smazyć na oleju (uwaga aby nie przypalić mąki gdyż rybka potem bedzie gorzka)
wodę z octem, pokrojoną w piórka cebulką i przyprawami zagotować przez około 10 minut.
Gorącą usmażoną rybkę włożyć do słoików i zalać gorącą zalewą.
po kilka dniach rybka jest gotowa do jedzenia.
SMACZNEGO:)