Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNY DODATEK DO WÓDECZKI ALE NIE TYLKO....:)
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 107
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 143
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 107
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 143
Składniki
Rybę obrać i wypatroszyć, dobrze wypłukać i pokroić w dzwonka. Oprószyć solą i pieprzem i odstawić na 2 godzinki w chłodne miejsce.
Przygotowaną rybkę oprószyć w mące i smazyć na oleju (uwaga aby nie przypalić mąki gdyż rybka potem bedzie gorzka)
wodę z octem, pokrojoną w piórka cebulką i przyprawami zagotować przez około 10 minut.
Gorącą usmażoną rybkę włożyć do słoików i zalać gorącą zalewą.
po kilka dniach rybka jest gotowa do jedzenia.
SMACZNEGO:)