Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNY DODATEK DO WÓDECZKI ALE NIE TYLKO....:)
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2632
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4452
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102158
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6516
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2632
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4452
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102158
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6516
Składniki
Rybę obrać i wypatroszyć, dobrze wypłukać i pokroić w dzwonka. Oprószyć solą i pieprzem i odstawić na 2 godzinki w chłodne miejsce.
Przygotowaną rybkę oprószyć w mące i smazyć na oleju (uwaga aby nie przypalić mąki gdyż rybka potem bedzie gorzka)
wodę z octem, pokrojoną w piórka cebulką i przyprawami zagotować przez około 10 minut.
Gorącą usmażoną rybkę włożyć do słoików i zalać gorącą zalewą.
po kilka dniach rybka jest gotowa do jedzenia.
SMACZNEGO:)