Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny pomysl na wykorzystanie cukini ktora w tym roku pieknie obrodzila !
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 54
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 158
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4199
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 54
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 158
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4199
Składniki
Jezeli sami robimy cisto zagniesc szybko kruche i wstawic do lodowki, jesli mamy gotowe rozmrazamy rowijamy i wyscielamy nim forme do tarty,
Cukinie dobrze myjemy i kroimy, a w sumie to zeskrobujemy wzdluz obieraczka do warzyw na cienkie dlugie plastry, cebulke dymke siekamy, szynke kroimy w drobne paseczki,
NA rozlozone ciasto wykladamy pokrojna szynke, wieksza czesc dymki i na gore ukladamy plastry cukini, zalewamy roztrzepanymi jajkami ze smietana i mlekiem oraz utartym serem, doprawionymi sola i pieprzem; posypujemy pozostala dymka; pieczemy 30 min w 200 stopniach, smakuje dobrze zaraz po upieczeniu jak i na zimno, smcznego