Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, lekka i szybka przekąska z cukinii zapiekanej z jajkiem. Idealna na różne imprezy czy spotkania towarzyskie jak również na ciepłą kolację
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 330
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 71
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 69
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 47
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2365
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 330
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 71
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 69
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 47
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2365
Składniki
Cukinię umyj przekrój na pół, usuń pestki. Połówki cukinii ułóż w naczyniu żaroodpornym lub blaszce , dno posmaruj olejem . Cukinię posyp solą pieprzem i ziołami prowansalskimi. Do środka każdej połówki wbij delikatnie jajko.
Cukinię z jajkiem zapiekaj około 20 minut w temperaturze 190 st. Podawaj na ciepło. Smacznego.