Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, lekka i szybka przekąska z cukinii zapiekanej z jajkiem. Idealna na różne imprezy czy spotkania towarzyskie jak również na ciepłą kolację
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 212
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8662
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 443
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 212
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8662
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 443
Składniki
Cukinię umyj przekrój na pół, usuń pestki. Połówki cukinii ułóż w naczyniu żaroodpornym lub blaszce , dno posmaruj olejem . Cukinię posyp solą pieprzem i ziołami prowansalskimi. Do środka każdej połówki wbij delikatnie jajko.
Cukinię z jajkiem zapiekaj około 20 minut w temperaturze 190 st. Podawaj na ciepło. Smacznego.