Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnie w wygląda wspaniale,a jego smak zachwyci każdego.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1081
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1049
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1081
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1049
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12970
Składniki
Łososia myjemy osuszamy ręcznikiem papierowym,skrapiamy sokiem z limonki,nacieramy solą,pieprzem i resztą przypraw.Dzielimy na 4 lub 6 części(zależy od wielkości).Układamy w żaroodpornym naczyniu,skórą do dołu.Pieczemy w piekarniku w 170stC przez ok 25min.