Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnie w wygląda wspaniale,a jego smak zachwyci każdego.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34149
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34149
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Łososia myjemy osuszamy ręcznikiem papierowym,skrapiamy sokiem z limonki,nacieramy solą,pieprzem i resztą przypraw.Dzielimy na 4 lub 6 części(zależy od wielkości).Układamy w żaroodpornym naczyniu,skórą do dołu.Pieczemy w piekarniku w 170stC przez ok 25min.