Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne danie. Extra proste.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4898
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13282
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5805
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7452
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4898
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13282
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5805
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7452
Składniki
cukinie umyć, osuszyć, pokroić w plastry. Łososia umyć, osuszyć , pokroić w paski o szerokości około 3 cm. Doprawić solą i pieprzem cytrynowym. Piekarnik nagrzać do 180 stopni.
Naczynie żaroodporne wysmarować delikatnie oliwą. Zawinąć łososia w plastry cukinii i piec w piekarniku około 10-12 minut. Podawać z dressingiem 1000 wysp