Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kanapeczki z kremem smietanowo-chrzanowym, wedzonym lososiem i ogórkiem. Nie tylko ozdabiaja ale i dodaja niezwyklych walorów smakowych kazdemu bufetowi.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1164
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1164
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
Składniki
Wyciac 8 talarków z 4 kromek chleba. Chrzan wymieszac z serem smietankowy na gładki krem. Drobno posiekac polowe kopru, dodac do sera, wysmarowac masa talarki i doprawic pieprzem. Przekroic wzdluz plastry łososia, ogórka pokroic na podluzne paski, ulozyc ogórki na paski lososia, zwinac w rulonik i spiac wykalaczka. Umiescic lososia na talarkach i udekorowac odrobina kopru.