Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19219
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13020
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1655
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232089
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19219
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13020
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1655
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232089
Składniki
1. Makaron gotujemy i zostawiamy do przestygnięcia , w tym czasie możemy przygotować sos z podanych składników.
Przestudzoną makaron nabijamy na wyklaczke smarujemy sosem , dodajemy kukurydzę, szynkę, salami ( wcześniej pokrojone na mniejsze kawałki) i posypujemy startym serem żółtym.
Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia Makaron wstawiamy do piekarnika na 150' około 10 minut tak żeby ser się rozpuści ( najlepiej kontrolować czas pieczenia żeby makaron się za bardzo nie wysuszył) i gotowe. Smacznego:)