Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taki przedsmak przed fasolką szparagową ,której nie mogę się doczekać.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2309
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1433
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 530
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3597
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1292
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2309
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1433
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 530
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3597
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1292
Składniki
Fasolkę blanszujemy w osolonym wrzątku. Osączamy. Boczek kroimy w kostkę i smażymy na suchej patelni. Pod koniec smażenia dodajemy fasolkę ,bułkę tartą i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawiamy solą i pieprzem.