Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taki przedsmak przed fasolką szparagową ,której nie mogę się doczekać.
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 85
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 61
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 85
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 61
Składniki
Fasolkę blanszujemy w osolonym wrzątku. Osączamy. Boczek kroimy w kostkę i smażymy na suchej patelni. Pod koniec smażenia dodajemy fasolkę ,bułkę tartą i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawiamy solą i pieprzem.