Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taki przedsmak przed fasolką szparagową ,której nie mogę się doczekać.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 984
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4610
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1253
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 984
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4610
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1253
Składniki
Fasolkę blanszujemy w osolonym wrzątku. Osączamy. Boczek kroimy w kostkę i smażymy na suchej patelni. Pod koniec smażenia dodajemy fasolkę ,bułkę tartą i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawiamy solą i pieprzem.