Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taki przedsmak przed fasolką szparagową ,której nie mogę się doczekać.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35772
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1227
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6081
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35772
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1227
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6081
        
        
                Składniki
Fasolkę blanszujemy w osolonym wrzątku. Osączamy. Boczek kroimy w kostkę i smażymy na suchej patelni. Pod koniec smażenia dodajemy fasolkę ,bułkę tartą i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawiamy solą i pieprzem.