Do góry

Przekąski Przepis na:

Marchew po Hiszpańsku z boczkiem

Marchew po Hiszpańsku z boczkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2658 Ocena: 21155

Dodano:

Odsłon: 640

Smaczna przekąska.

Składniki

  • Marchew 0,5 kg
  • Boczek wędzony 15 dag
  • Natka pietruszki
  • sól do smaku
  • Cebula biała 1 szt
3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Marchew po Hiszpańsku z boczkiem

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Marchew umyć, pokroić w kostkę z cebulą i boczkiem. Następnie smażyć do miękkości, w razie potrzeby podlać wodą. Pod koniec duszenia doprawić do smaku i wymieszać z natką pietruszki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń