Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karmelizowane marchewki.Można zajadać solo lub jako dodatek do różnego rodzaju dań:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1148
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1148
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13189
Składniki
Marchewki oczyścić,umyć i przekroić wzdłuż na połowę. Na patelni rozgrzać olej,ułożyć marchewki i chwilkę podsmażać z każdej strony a następnie dodać kilka łyżek wody . Smażyć marchewki do czasu odparowania nadmiaru wody po czym polać miodem i mieszając delikatnie smażyć aż zaczną się lekko przyrumieniać. Marchewki wyłożyć na talerz,posypać pokruszonym serem i pestkami granatu oraz opcjonalnie paroma listkami świeżej mięty. Smacznego:)