Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 540
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 540
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 769
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Marchewki obrać i posiekać na cienkie plastry. Do rondelka wlać wodę i zagotować, gdy woda zacznie wrzeć wrzucić marchewki. Gotować ok 10 min, aż będą miękkie. Następnie odcedzić marchewki i osuszyć z nadmiaru wody. Za pomocą blendera lub miksera rozgnieść marchewki wraz z wszystkimi pozostałymi składnikami. Potem ponownie przerzucić zmiksowane marchewki do rondelka i gotować około jednej minuty.