Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34153
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34153
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Marchewki obrać i posiekać na cienkie plastry. Do rondelka wlać wodę i zagotować, gdy woda zacznie wrzeć wrzucić marchewki. Gotować ok 10 min, aż będą miękkie. Następnie odcedzić marchewki i osuszyć z nadmiaru wody. Za pomocą blendera lub miksera rozgnieść marchewki wraz z wszystkimi pozostałymi składnikami. Potem ponownie przerzucić zmiksowane marchewki do rondelka i gotować około jednej minuty.