Do góry

Przekąski Przepis na:

Marchewkowy suflet

Marchewkowy suflet

Autor:

Przepisów i artykułów: 2484 Ocena: 17196

Dodano:

Odsłon: 357

Szybka smaczna przekąska.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Marchewkowy suflet

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Marchewkę obrać, ugotować do miękkości z dodatkiem soli i zmiksować. Żółtka utrzeć z masłem, dodać marchewkę, bułkę tartą i ubite na sztywno białka. Delikatnie wymieszać, przełożyć do przygotowanej foremki. Piec w temperaturze 160 stopni przez półgodziny.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń