Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka smaczna przekąska.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 653
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 97
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1197
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 653
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 97
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1197
Składniki
Wykonanie: Marchewkę obrać, ugotować do miękkości z dodatkiem soli i zmiksować. Żółtka utrzeć z masłem, dodać marchewkę, bułkę tartą i ubite na sztywno białka. Delikatnie wymieszać, przełożyć do przygotowanej foremki. Piec w temperaturze 160 stopni przez półgodziny.