Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla każdego, nawet za pięć lat.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2485
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18221
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2485
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18221
Składniki
Zagotować wodę z octem i resztą przypraw.
Rydze zagotować w osolonej wodzie z cebulą pokrojoną w piórka (ok 3 min)
Odcedzić rydze, przełożyć do małych słoiczków i zalać gorącą wodą z octem i przyprawami. 4 Zakręcić, odwrócić i zostawić słoiki do ostygnięcia.