Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla każdego, nawet za pięć lat.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2611
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2611
Składniki
Zagotować wodę z octem i resztą przypraw.
Rydze zagotować w osolonej wodzie z cebulą pokrojoną w piórka (ok 3 min)
Odcedzić rydze, przełożyć do małych słoiczków i zalać gorącą wodą z octem i przyprawami. 4 Zakręcić, odwrócić i zostawić słoiki do ostygnięcia.