Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla każdego, nawet za pięć lat.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 352
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1270
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 352
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1270
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Składniki
Zagotować wodę z octem i resztą przypraw.
Rydze zagotować w osolonej wodzie z cebulą pokrojoną w piórka (ok 3 min)
Odcedzić rydze, przełożyć do małych słoiczków i zalać gorącą wodą z octem i przyprawami. 4 Zakręcić, odwrócić i zostawić słoiki do ostygnięcia.