Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, pyszne, idealne na jeden kęs!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8497
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2980
Polecam.
Odsłon: 1743
Polecam.
Odsłon: 505
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8497
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2980
Polecam.
Odsłon: 1743
Polecam.
Odsłon: 505
Składniki
Cukinię pokroić w grube plastry. Przecier przełożyć do garnka, dodać przyprawy, podgrzać na małym ogniu. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć cukinię. Na każdy plaster nakładać sos oraz pokrojoną drobno szynkę, posypać mozzarellą. Dodatkowo przykryć żółtym serem. Wstawić do piekarnika na 15 min.