Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, pyszne, idealne na jeden kęs!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 277
Polecam.
Odsłon: 749
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36291
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 425
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 277
Polecam.
Odsłon: 749
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36291
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 425
Składniki
Cukinię pokroić w grube plastry. Przecier przełożyć do garnka, dodać przyprawy, podgrzać na małym ogniu. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć cukinię. Na każdy plaster nakładać sos oraz pokrojoną drobno szynkę, posypać mozzarellą. Dodatkowo przykryć żółtym serem. Wstawić do piekarnika na 15 min.