Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba smakuje wybornie.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34998
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18860
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34998
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18860
Składniki
Wykonanie: Filety oprószyć solą i pieprzem, usmażyć na oleju i pozostawić na patelni. Majonez wymieszać z koperkiem, nałożyć na filety rybne i dusić na bardzo małym ogniu przez 15 minut.