Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na lunch warto przygotować popularne od kilku lat misy szczęścia, znane też jako miski obfitości lub budda bowl. Poniżej znajdziesz przepis na misę z ryżem. Przepis pochodzi z 485. odcinka programu „Ewa Gotuje”.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18507
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7067
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30645
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18507
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7067
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30645
Składniki
Na dnie miski umieścić rukolę i porwane liście sałaty. Przykryć ugotowanym ryżem. Na ryżu ułożyć pokrojone warzywa. Udekorować rukolą i posiekaną natką pietruszki.
Do oleju z pestek winogron dodać ocet balsamiczny i konfiturę. Przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać.
Przed podaniem zawartość miski posypać pestkami dyni i polać sosem.