Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonaly dodatek do obiadu dla wielbicieli kapusty i nie tylko !
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9553
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3138
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6635
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9553
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3138
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6635
Składniki
Kapuste posiekac drobniutko wrzucic do garnka zalac szklanka wody i gotowac okolo 10 min na malym ogniu, w tym czasie posiekac boczek i cebulke i zeszklic na odrobinie masla, lub na sucho, boczek troche sie wytopi,
do gotujacej sie kapusty wrzucic podsmazona cebulke z boczkiem i doprawic do smaku, nastepnie dolozyc posiekanego pomidora i ugotowana fasole; pogotowac chwile wszystko razem az pomidory puszcza sok, smacznego