Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonaly dodatek do obiadu dla wielbicieli kapusty i nie tylko !
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11853
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16066
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5093
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11853
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16066
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5093
Składniki
Kapuste posiekac drobniutko wrzucic do garnka zalac szklanka wody i gotowac okolo 10 min na malym ogniu, w tym czasie posiekac boczek i cebulke i zeszklic na odrobinie masla, lub na sucho, boczek troche sie wytopi,
do gotujacej sie kapusty wrzucic podsmazona cebulke z boczkiem i doprawic do smaku, nastepnie dolozyc posiekanego pomidora i ugotowana fasole; pogotowac chwile wszystko razem az pomidory puszcza sok, smacznego