Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 74 Ocena: 1883
Dodano: 12.06.2010
Odsłon: 6863
1-2 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Kapuste posiekac drobniutko wrzucic do garnka zalac szklanka wody i gotowac okolo 10 min na malym ogniu, w tym czasie posiekac boczek i cebulke i zeszklic na odrobinie masla, lub na sucho, boczek troche sie wytopi,
do gotujacej sie kapusty wrzucic podsmazona cebulke z boczkiem i doprawic do smaku, nastepnie dolozyc posiekanego pomidora i ugotowana fasole; pogotowac chwile wszystko razem az pomidory puszcza sok, smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

Konto usunięte 30 stycznia 2014Zgłoś do usunięcia
Bardzo fajny przepis, zabieram i zostawiam kciuka11 Kto głosował? | Odpowiedz

renka 12 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
A ja z fasolką jadłam,bo to moje regionalne danie- wygląda smakowicie ;)14 Kto głosował? | Odpowiedz

Agunkaa 12 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Kapusta jest pyszna,ale z fasolka jeszcze nie jadlam,trzeba sprobowac.14 Kto głosował? | Odpowiedz