Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Talerz ktory nadaje sie na poczatek kazdej imprezy i co najwazniejsze zaspokaja pierwszy glod gosci przed podaniem entre i dania glownego, wiem ze jest to banalnie proste do wykonania, ale nie raz spotkalam sie juz ze ktos poszukiwal wlasnie pomyslow na zagryzki do aperitiwu, a ze wlasnie robilam w weekend wieksza ilosc to zamieszczam nie tyle przepis co podpowiadam pomysly
dziś zapraszam Was na rewelacyjne, domowe drożdżówki, bułeczki z serem i lukr...
Odsłon: 1402
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 979
dziś zapraszam Was na rewelacyjne, domowe drożdżówki, bułeczki z serem i lukr...
Odsłon: 1402
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 979
Składniki
SZYNKA ROLOWANA czosnek rozgniatamy i razem z pozostalymi przyprawami dokladamy do serka dobrze mieszamy, kazdy plaster smarujemy zwijamy i do lodowki zeby sie schlodzilo, pozniej wyciagamy kroimy ukosnie i podajemy
TARTELETKI NADZIEWANE zostawiamy 2 rzodkiewki reszte na tarce rozdrabniamy na srednich oczkach mieszamy z serkiem jogurtem i przyprawiamy do smaku, schladzamy i nadziewamy powstala pasta malutkie kruche tarteletki ( kupujemy gotowe albo pieczemy sami) dekorujemy kawaleczkiem rzodkiewki
MINI KANAPECZKI kazdy krakersik smarujemy pasztetem i nakladamy malenki kawaleczek ogorka by zaostrzyc smak