Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Talerz ktory nadaje sie na poczatek kazdej imprezy i co najwazniejsze zaspokaja pierwszy glod gosci przed podaniem entre i dania glownego, wiem ze jest to banalnie proste do wykonania, ale nie raz spotkalam sie juz ze ktos poszukiwal wlasnie pomyslow na zagryzki do aperitiwu, a ze wlasnie robilam w weekend wieksza ilosc to zamieszczam nie tyle przepis co podpowiadam pomysly
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 145
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 205
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 145
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 205
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Składniki
SZYNKA ROLOWANA czosnek rozgniatamy i razem z pozostalymi przyprawami dokladamy do serka dobrze mieszamy, kazdy plaster smarujemy zwijamy i do lodowki zeby sie schlodzilo, pozniej wyciagamy kroimy ukosnie i podajemy
TARTELETKI NADZIEWANE zostawiamy 2 rzodkiewki reszte na tarce rozdrabniamy na srednich oczkach mieszamy z serkiem jogurtem i przyprawiamy do smaku, schladzamy i nadziewamy powstala pasta malutkie kruche tarteletki ( kupujemy gotowe albo pieczemy sami) dekorujemy kawaleczkiem rzodkiewki
MINI KANAPECZKI kazdy krakersik smarujemy pasztetem i nakladamy malenki kawaleczek ogorka by zaostrzyc smak