Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Talerz ktory nadaje sie na poczatek kazdej imprezy i co najwazniejsze zaspokaja pierwszy glod gosci przed podaniem entre i dania glownego, wiem ze jest to banalnie proste do wykonania, ale nie raz spotkalam sie juz ze ktos poszukiwal wlasnie pomyslow na zagryzki do aperitiwu, a ze wlasnie robilam w weekend wieksza ilosc to zamieszczam nie tyle przepis co podpowiadam pomysly
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 626
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 644
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 682
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 39
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 626
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 644
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 682
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 39
Składniki
SZYNKA ROLOWANA czosnek rozgniatamy i razem z pozostalymi przyprawami dokladamy do serka dobrze mieszamy, kazdy plaster smarujemy zwijamy i do lodowki zeby sie schlodzilo, pozniej wyciagamy kroimy ukosnie i podajemy
TARTELETKI NADZIEWANE zostawiamy 2 rzodkiewki reszte na tarce rozdrabniamy na srednich oczkach mieszamy z serkiem jogurtem i przyprawiamy do smaku, schladzamy i nadziewamy powstala pasta malutkie kruche tarteletki ( kupujemy gotowe albo pieczemy sami) dekorujemy kawaleczkiem rzodkiewki
MINI KANAPECZKI kazdy krakersik smarujemy pasztetem i nakladamy malenki kawaleczek ogorka by zaostrzyc smak