Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, mięciutkie i bardzo proste do przygotowania. Moje córeczki bardzo je lubią i często pomagają w ich przygotowaniu. Idealne na dziecięce przyjęcie, ale nie tylko. Sprawdza się na każda okazję.
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 335
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 318
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 133
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 186
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 335
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 318
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 133
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 186
Składniki
Wszystkie składniki razem mieszamy rózgą lub łyżką do uzyskania jednolitej gładkiej masy (można też zmiksować). Po łyżce ciasta nakładamy do papilotki, następnie nakładamy po łyżeczce kremu czekoladowego i przykrywamy łyżką ciasta. Pieczemy w 180°C przez ok. 25-30 minut. Czas pieczenia musimy dostosować do swojego piekarnika. Pod koniec pieczenia dobrze jest sprawdzić np. wykałaczką czy babeczka się upiekła. Dekorujemy według uznania. Smacznego!