Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki na słono z dodatkiem wędzonego łososia i warzyw. To świetna przekąska lub ciekawe śniadanie.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 743
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113284
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1277
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 801
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 743
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113284
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1277
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 801
Składniki
Warzywa, ser i łososia kroimy na mniejsze kawałki. Część łososia odkładamy do dekoracji. Mieszamy jajka, jogurt i olej. Dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, sól, pieprz i zioła. Mieszamy dokładnie. Na końcu dodajemy łososia, ser i warzywa. Znów mieszamy.
Blaszkę do muffinek wykładamy papilotkami. Nakładamy do każdej ciasto do 2/3 wysokości. Na górę układamy pozostałe plasterki łososia. Zapiekamy 25 minut w 180 stopniach. Muffinki muszą ostygnąć, według mnie najlepsze są następnego dnia.