Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki na słono z dodatkiem wędzonego łososia i warzyw. To świetna przekąska lub ciekawe śniadanie.
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7978
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 266
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 101
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2159
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 667
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7978
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 266
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 101
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2159
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 667
Składniki
Warzywa, ser i łososia kroimy na mniejsze kawałki. Część łososia odkładamy do dekoracji. Mieszamy jajka, jogurt i olej. Dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, sól, pieprz i zioła. Mieszamy dokładnie. Na końcu dodajemy łososia, ser i warzywa. Znów mieszamy.
Blaszkę do muffinek wykładamy papilotkami. Nakładamy do każdej ciasto do 2/3 wysokości. Na górę układamy pozostałe plasterki łososia. Zapiekamy 25 minut w 180 stopniach. Muffinki muszą ostygnąć, według mnie najlepsze są następnego dnia.