Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki na słono z dodatkiem wędzonego łososia i warzyw. To świetna przekąska lub ciekawe śniadanie.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17612
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1760
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15238
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4772
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8985
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17612
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1760
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15238
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4772
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8985
Składniki
Warzywa, ser i łososia kroimy na mniejsze kawałki. Część łososia odkładamy do dekoracji. Mieszamy jajka, jogurt i olej. Dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, sól, pieprz i zioła. Mieszamy dokładnie. Na końcu dodajemy łososia, ser i warzywa. Znów mieszamy.
Blaszkę do muffinek wykładamy papilotkami. Nakładamy do każdej ciasto do 2/3 wysokości. Na górę układamy pozostałe plasterki łososia. Zapiekamy 25 minut w 180 stopniach. Muffinki muszą ostygnąć, według mnie najlepsze są następnego dnia.