Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki na słono z dodatkiem wędzonego łososia i warzyw. To świetna przekąska lub ciekawe śniadanie.
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11081
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 260
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 376
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11081
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 260
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 376
Składniki
Warzywa, ser i łososia kroimy na mniejsze kawałki. Część łososia odkładamy do dekoracji. Mieszamy jajka, jogurt i olej. Dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, sól, pieprz i zioła. Mieszamy dokładnie. Na końcu dodajemy łososia, ser i warzywa. Znów mieszamy.
Blaszkę do muffinek wykładamy papilotkami. Nakładamy do każdej ciasto do 2/3 wysokości. Na górę układamy pozostałe plasterki łososia. Zapiekamy 25 minut w 180 stopniach. Muffinki muszą ostygnąć, według mnie najlepsze są następnego dnia.