Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki na słono z dodatkiem wędzonego łososia i warzyw. To świetna przekąska lub ciekawe śniadanie.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5632
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 30312
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 77
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5632
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 30312
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 77
Składniki
Warzywa, ser i łososia kroimy na mniejsze kawałki. Część łososia odkładamy do dekoracji. Mieszamy jajka, jogurt i olej. Dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, sól, pieprz i zioła. Mieszamy dokładnie. Na końcu dodajemy łososia, ser i warzywa. Znów mieszamy.
Blaszkę do muffinek wykładamy papilotkami. Nakładamy do każdej ciasto do 2/3 wysokości. Na górę układamy pozostałe plasterki łososia. Zapiekamy 25 minut w 180 stopniach. Muffinki muszą ostygnąć, według mnie najlepsze są następnego dnia.