Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie,lub na przekąskę,pyszna propozycja.Bardzo polecam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10454
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6029
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12883
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4624
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10454
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6029
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12883
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4624
Składniki
Jajka zmiksować na puch,dodać mąkę,pokrojoną paprykę,ser żółty,por,szczypiorek.Doprawić do smaku. Do formy mufinkowej włożyć po plasterku kiełbasy i wlewać łyżką masę jajeczną. Dać do nagrzanego piekarnika i zapiec do złotego koloru.
Smacznego życzę!