Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2319
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4408
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1356
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 336
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2319
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4408
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1356
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 336
Składniki
jajka gotujemy na twardo, studzimy; pokrojona na drobno cebule podsmazamy z pieczarkami na masle; pieprzymy i solimy do smaku; obrane jajka przekrajamy na pol i wyjmujemy zoltka;napelniamy jajka farszem z pieczarek i cebuli, ukladamy jajka w zaroodpornym naczyniu obsypujemy startym zoltym serem i zapiekamy na szybko w piekarniku; temp.piekarnika okolo 200 stopni C przez 5 -7 minut; pozostale po wydrazeniu zoltka rowniez mozemy wlozyc do naczynia i zapiec z nadziewanymi jajkami podobnie obsypujac startym zoltym serem:)