Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 136
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 330
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1376
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2513
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25826
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 136
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 330
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1376
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2513
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25826
Składniki
jajka gotujemy na twardo, studzimy; pokrojona na drobno cebule podsmazamy z pieczarkami na masle; pieprzymy i solimy do smaku; obrane jajka przekrajamy na pol i wyjmujemy zoltka;napelniamy jajka farszem z pieczarek i cebuli, ukladamy jajka w zaroodpornym naczyniu obsypujemy startym zoltym serem i zapiekamy na szybko w piekarniku; temp.piekarnika okolo 200 stopni C przez 5 -7 minut; pozostale po wydrazeniu zoltka rowniez mozemy wlozyc do naczynia i zapiec z nadziewanymi jajkami podobnie obsypujac startym zoltym serem:)