Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste,szybkie,smaczne
jajka gotujemy na twardo, studzimy; pokrojona na drobno cebule podsmazamy z pieczarkami na masle; pieprzymy i solimy do smaku; obrane jajka przekrajamy na pol i wyjmujemy zoltka;napelniamy jajka farszem z pieczarek i cebuli, ukladamy jajka w zaroodpornym naczyniu obsypujemy startym zoltym serem i zapiekamy na szybko w piekarniku; temp.piekarnika okolo 200 stopni C przez 5 -7 minut; pozostale po wydrazeniu zoltka rowniez mozemy wlozyc do naczynia i zapiec z nadziewanymi jajkami podobnie obsypujac startym zoltym serem:)
Placki z młodych ziemniaków, perfekcyjne połączenie smaków, które tworzy dani...
Odsłon: 70
Bajeczne ciasto z dodatkiem jagód, na pewno zasmakuje całej rodzinie, szybkie...
Odsłon: 100
Idealna pasta zastępująca kupną kostkę rosołową. Jest zdrowsza i jedna czubat...
Odsłon: 91
Dziś przedstawiam Wam szybki i zaskakujący deser a jest nim grillowany ananas...
Odsłon: 76
Pyszna orzeźwiająca letnia sałatka.Idealna do grilla jak również na piknik, s...
Odsłon: 325
Pyszna i orzeźwiająca sałatka owocowa z orzechami i płatkami migdałów .Ideal...
Odsłon: 142
Placki z młodych ziemniaków, perfekcyjne połączenie smaków, które tworzy dani...
Odsłon: 70
Bajeczne ciasto z dodatkiem jagód, na pewno zasmakuje całej rodzinie, szybkie...
Odsłon: 100
Idealna pasta zastępująca kupną kostkę rosołową. Jest zdrowsza i jedna czubat...
Odsłon: 91
Dziś przedstawiam Wam szybki i zaskakujący deser a jest nim grillowany ananas...
Odsłon: 76
Pyszna orzeźwiająca letnia sałatka.Idealna do grilla jak również na piknik, s...
Odsłon: 325
Pyszna i orzeźwiająca sałatka owocowa z orzechami i płatkami migdałów .Ideal...
Odsłon: 142
Składniki
jajka gotujemy na twardo, studzimy; pokrojona na drobno cebule podsmazamy z pieczarkami na masle; pieprzymy i solimy do smaku; obrane jajka przekrajamy na pol i wyjmujemy zoltka;napelniamy jajka farszem z pieczarek i cebuli, ukladamy jajka w zaroodpornym naczyniu obsypujemy startym zoltym serem i zapiekamy na szybko w piekarniku; temp.piekarnika okolo 200 stopni C przez 5 -7 minut; pozostale po wydrazeniu zoltka rowniez mozemy wlozyc do naczynia i zapiec z nadziewanymi jajkami podobnie obsypujac startym zoltym serem:)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Grillowana cukinia z papryką
Przekąski
Mozzarella z pomidorami
Przekąski
Sałatka z ryżu
Przekąski
Placki ziemniaczane z młodych ziemniaków
Grillowana cukinia z papryką
Kto nie był na grillu gdzie były grillowane warzywka?!
Odsłon: 81
Mozzarella z pomidorami
Najlepsza przystawka na każdą imprezkę
Odsłon: 115