Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niejednokrotnie robiłem pizze na gotowym cieście i zawsze była świetna tzn. do wczoraj, kiedy to nie wytrzymałem i wymyśliłem coś jeszcze lepszego, coś czym jednocześnie mogę się podzielić z Wami.
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 100
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1831
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 218
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6317
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 100
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1831
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 218
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6317
Składniki
Podsmażamy pokrojony boczek z cebulką dodając pod koniec czosnek. Dodajemy pokrojone pieczarki i podsmażamy całość. Opłukaną fasolkę miażdżymy widelcem, dodajemy chilli, olej i paprykę wędzoną. Całość mieszamy na gładką pastę.
Ciasto wyjmujemy z tuby. Kroimy je na 12 ok 2 cm krążków. Do wysmarowanej masłem formy na mufinki układamy krążki. Pieczemy w 170oC przez ok 9 minut. Od razu po upieczeniu wgniatamy środek mufin. Dno mufin wykładamy pastą z czerwonej fasoli. Jeszcze tylko pieczarkowy farsz i starty chedar. Smacznego :)