Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niejednokrotnie robiłem pizze na gotowym cieście i zawsze była świetna tzn. do wczoraj, kiedy to nie wytrzymałem i wymyśliłem coś jeszcze lepszego, coś czym jednocześnie mogę się podzielić z Wami.
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 436
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2314
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38668
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1356
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 436
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2314
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38668
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1356
Składniki
Podsmażamy pokrojony boczek z cebulką dodając pod koniec czosnek. Dodajemy pokrojone pieczarki i podsmażamy całość. Opłukaną fasolkę miażdżymy widelcem, dodajemy chilli, olej i paprykę wędzoną. Całość mieszamy na gładką pastę.
Ciasto wyjmujemy z tuby. Kroimy je na 12 ok 2 cm krążków. Do wysmarowanej masłem formy na mufinki układamy krążki. Pieczemy w 170oC przez ok 9 minut. Od razu po upieczeniu wgniatamy środek mufin. Dno mufin wykładamy pastą z czerwonej fasoli. Jeszcze tylko pieczarkowy farsz i starty chedar. Smacznego :)