Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki z grilla to lekka i smaczna przystawka idealna jako dodatek do grilowanych mięs i ryb. Danie jest mało pracochłonne i bardzo proste w przygotowaniu, można je podać jako samodzielną przekąskę na gorąco lub na zimno również jako dodatek do obiadu.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 29
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 109
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 698
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 76
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 29
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 109
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 698
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 76
Składniki
Z umytych i osuszonych pieczarek odrywamy nóżki a następnie ścieramy je do miski na tarce o dużych oczkach. Do pieczarek dodajemy starty na tarce o małych oczkach żółty ser. Natkę pietruszki drobno siekamy i wrzucamy do pieczarek i sera, dodajemy masło, szczyptę soli oraz czarny pieprz i wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączymy. Tak przygotowanym farszem nadziewamy kapelusze pieczarek, układamy na tacce do grilowania i pieczemy na rozgrzanym grillu około 30 minut.