Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajne połączenie smau pomidorów i sera sałatkowego na ciepło.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Składniki
Z pomidorów odkrajam gorę ,a resztę wyjmuję.
Cebulę kroję w drobną kostkę.Ser salatkowy,cebule,resztę z pomidorów i pieprz mieszam razem.Do wydrążonych pomidorów wpładam po łyżeczce potartego sera ,na to farsz i przykrywam górą pomidora.
Piekę w piekarniku ok.25 minut w tem.200 stopni.
Jeśli mają być zjedzone póżniej warto wyłożyć je na inny talerz,ponieważ pomidorki puszczają wodę.