Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajne połączenie smau pomidorów i sera sałatkowego na ciepło.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10355
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10355
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5305
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Składniki
Z pomidorów odkrajam gorę ,a resztę wyjmuję.
Cebulę kroję w drobną kostkę.Ser salatkowy,cebule,resztę z pomidorów i pieprz mieszam razem.Do wydrążonych pomidorów wpładam po łyżeczce potartego sera ,na to farsz i przykrywam górą pomidora.
Piekę w piekarniku ok.25 minut w tem.200 stopni.
Jeśli mają być zjedzone póżniej warto wyłożyć je na inny talerz,ponieważ pomidorki puszczają wodę.