Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny sos do gotowanych na twardo jajek. Jest delikatny, kremowy, lekko pikantny, a to za sprawą dodatku selera naciowego. Sprawdzi się na co dzień na pożywne śniadanie lub kolację oraz podczas świąt wielkanocnych w formie ciekawej przystawki.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 252
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1330
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4181
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1193
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 252
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1330
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4181
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1193
Składniki
Łodygi selera naciowego opłucz i pokrój na małe kawałeczki. Koperek drobno poszatkuj. Składniki przełóż do miski. Dodaj jogurt naturalny, majonez, czosnek przeciśnięty przez praskę oraz przyprawy. Składniki wymieszaj.
Gotowy sos podawaj z jajkami ugotowanymi na twardo.