Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny sos do gotowanych na twardo jajek. Jest delikatny, kremowy, lekko pikantny, a to za sprawą dodatku selera naciowego. Sprawdzi się na co dzień na pożywne śniadanie lub kolację oraz podczas świąt wielkanocnych w formie ciekawej przystawki.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5897
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8984
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8274
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5665
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5897
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8984
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8274
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5665
Składniki
Łodygi selera naciowego opłucz i pokrój na małe kawałeczki. Koperek drobno poszatkuj. Składniki przełóż do miski. Dodaj jogurt naturalny, majonez, czosnek przeciśnięty przez praskę oraz przyprawy. Składniki wymieszaj.
Gotowy sos podawaj z jajkami ugotowanymi na twardo.