Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny sos do gotowanych na twardo jajek. Jest delikatny, kremowy, lekko pikantny, a to za sprawą dodatku selera naciowego. Sprawdzi się na co dzień na pożywne śniadanie lub kolację oraz podczas świąt wielkanocnych w formie ciekawej przystawki.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35518
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 366
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 102
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 356
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9166
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35518
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 366
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 102
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 356
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9166
Składniki
Łodygi selera naciowego opłucz i pokrój na małe kawałeczki. Koperek drobno poszatkuj. Składniki przełóż do miski. Dodaj jogurt naturalny, majonez, czosnek przeciśnięty przez praskę oraz przyprawy. Składniki wymieszaj.
Gotowy sos podawaj z jajkami ugotowanymi na twardo.