Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszym dodatkiem do przekąsek nie jest ketchup czy musztarda. Sos tatarski to smakowa eksplozja połączonych ze sobą składników.
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2661
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 489
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 169
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 413
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 186
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 122
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2661
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 489
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 169
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 413
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 186
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 122
Składniki
Cebulę cukrową i marynowane grzybki pokroić w drobniutką kostkę. Ogórki konserwowe lub kiszone osączyć z octu lub zalewy, pokroić w drobniutką kostkę, ponownie osączyć z soku. Z dobrej jakości oleju, żółtek z dodatkiem musztardy, cukru i soli wykonać domowy majonez. Zrobiony majonez wymieszać ze śmietaną, ogórkami, cebulą i grzybkami. Przechowywać w chłodnym miejscu pod przykryciem w naczyniu porcelanowym lub szklanym. Podawać z ulubionymi dodatkami np.: jajka, kiełbasy, szynka.