Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki to potrawa, którą uwielbia większość dzieci. Mój trzylatek mógłby je jeść na okrągło, dlatego chcąc, żeby były bardziej zdrowe, zwykłą mąkę pszenną zamieniłam na orkiszową. I tak o to zwykłe naleśniki zyskały nową twarz.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Jajka dobrze roztrzepać z solą. Dodać mleko, wodę, olej rzepakowy i przesianą przez sitko mąkę dobrze wymieszać. Smażyć na rozgrzanej patelni (już bez użycia tłuszczu).
Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego :)