Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pychotka dla miłośników nalesników z nieco innym farszem....
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18127
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2505
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 202
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 224
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5409
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18127
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2505
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 202
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 224
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5409
Składniki
kapustę kiszoną podgotować do miękkości, odcedzić. Podsmażyć pokrojone parówki z cebulą. Kapustę kiszoną podsmażyć oddzielnie na oleju, dodać do tego parówki z cebulą i jeszcze troszke razem podsmażyć na złoty kolor.
zrobić naleśniki. Posmarować cienko keczupem. Na naleśniki rozkładać równomiernie farsz z kiszonej kapusty. Zwijać w rulony. Układać w żaroodpornym naczyniu, posypać starkowanym żółtym serem i podpiec w 180 st. do rozpuszczenia sę sera.
z tej porcji wyszło mi 6 naleśników.
wersja zastępcza: zamiast parówek można przygotować farsz z pieczarkami
smacznego