Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pychotka dla miłośników nalesników z nieco innym farszem....
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
kapustę kiszoną podgotować do miękkości, odcedzić. Podsmażyć pokrojone parówki z cebulą. Kapustę kiszoną podsmażyć oddzielnie na oleju, dodać do tego parówki z cebulą i jeszcze troszke razem podsmażyć na złoty kolor.
zrobić naleśniki. Posmarować cienko keczupem. Na naleśniki rozkładać równomiernie farsz z kiszonej kapusty. Zwijać w rulony. Układać w żaroodpornym naczyniu, posypać starkowanym żółtym serem i podpiec w 180 st. do rozpuszczenia sę sera.
z tej porcji wyszło mi 6 naleśników.
wersja zastępcza: zamiast parówek można przygotować farsz z pieczarkami
smacznego