Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pychotka dla miłośników nalesników z nieco innym farszem....
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 128
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1472
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 484
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15622
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 128
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1472
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 484
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15622
Składniki
kapustę kiszoną podgotować do miękkości, odcedzić. Podsmażyć pokrojone parówki z cebulą. Kapustę kiszoną podsmażyć oddzielnie na oleju, dodać do tego parówki z cebulą i jeszcze troszke razem podsmażyć na złoty kolor.
zrobić naleśniki. Posmarować cienko keczupem. Na naleśniki rozkładać równomiernie farsz z kiszonej kapusty. Zwijać w rulony. Układać w żaroodpornym naczyniu, posypać starkowanym żółtym serem i podpiec w 180 st. do rozpuszczenia sę sera.
z tej porcji wyszło mi 6 naleśników.
wersja zastępcza: zamiast parówek można przygotować farsz z pieczarkami
smacznego