Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pychotka dla miłośników nalesników z nieco innym farszem....
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1856
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14585
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19647
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1856
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14585
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19647
Składniki
kapustę kiszoną podgotować do miękkości, odcedzić. Podsmażyć pokrojone parówki z cebulą. Kapustę kiszoną podsmażyć oddzielnie na oleju, dodać do tego parówki z cebulą i jeszcze troszke razem podsmażyć na złoty kolor.
zrobić naleśniki. Posmarować cienko keczupem. Na naleśniki rozkładać równomiernie farsz z kiszonej kapusty. Zwijać w rulony. Układać w żaroodpornym naczyniu, posypać starkowanym żółtym serem i podpiec w 180 st. do rozpuszczenia sę sera.
z tej porcji wyszło mi 6 naleśników.
wersja zastępcza: zamiast parówek można przygotować farsz z pieczarkami
smacznego