Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja autorska - zapiekanka wyglądem przypominająca tradycyjną pizzę, lecz zamiast ciasta spód wykonany jest z panierowanego sera Manchego. Na wierzchu natomiast umieszczamy ulubione dodatki.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 279
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 233
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1350
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 279
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 233
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1350
Składniki
Ser panierujemy w jajku, a następnie w bułce. Czynność powtarzamy.
Ser w panierce układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Na serze układamy dodatki i posypujemy suszonym oregano. Pieczemy w 200 stopniach C około 10 minut.
Gotową pizzę podajemy przybraną świeżą bazylią i skropioną keczupem z dodatkiem octu balsamicznego i bazylii.