Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja autorska - zapiekanka wyglądem przypominająca tradycyjną pizzę, lecz zamiast ciasta spód wykonany jest z panierowanego sera Manchego. Na wierzchu natomiast umieszczamy ulubione dodatki.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 519
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16781
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 503
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 519
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16781
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 503
Składniki
Ser panierujemy w jajku, a następnie w bułce. Czynność powtarzamy.
Ser w panierce układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Na serze układamy dodatki i posypujemy suszonym oregano. Pieczemy w 200 stopniach C około 10 minut.
Gotową pizzę podajemy przybraną świeżą bazylią i skropioną keczupem z dodatkiem octu balsamicznego i bazylii.